Ne apropiem de un moment cheie pentru sistemul financiar global?

Ne apropiem de un moment cheie pentru sistemul financiar global?

africa-investSistem financiar – Este posibil ca august sa fie o luna “adormita” din moment ce majoritatea Europei este în vacanta, însa dupa aceasta perioada ne îndreptam spre “o zona periculoasa” unde se poate întâmpla aproape orice.

Din punct de vedere istoric, exista sanse ca toamna aceasta sa aiba loc o criza financiara mai mult decât în orice alta perioada. Tari precum Grecia si Spania experimenteaza deja conditii asemanatoare depresiunii economice, iar mare parte din restul globului aluneca în recesiune.

Somajul a urcat deja la niveluri record în unele parti din Europa, majoritatea bancilor europene se afla la limita insolvabilitatii, iar fluxul de credite este înghetat la nivel global (n.a. cu exceptia Africii).

Peste tot în lume, oamenii încep sa scrie despre probabilitatea unei crize economice majore ce va începe toamna aceasta, prevazuta a fi mult mai grava decât criza financiara din 2008.

Sursa: Financiarul.ro

In acest context, va invitam sa deschideti afaceri, firme si conturi bancare in Africa. Detalii pe http://gambia.austrocasa.ro

Back To Top