Noua viață a lui Paul Sneijder – Film

Noua viață a lui Paul Sneijder – Film

Ieri am vizionat filmul Noua viață a lui Paul Sneijder (La nouvelle vie de Paul Sneijder, 2016).

    Regizor: Thomas Vincent.
    Scriitori: Yaël Cojot-Goldberg (scenariu), Jean-Paul Dubois (roman).
    Actori principali: Thierry Lhermitte, Géraldine Pailhas, Pierre Curzi.

Merita văzut, iar mie mi-a întărit încă odată convingerea că e foarte greu să găsești avocați care să te ajute a rezolva o nedreptate și că e mai bine să nu ajungi in tribunale, deși uneori viata ne poartă și prin acele locuri nefaste unde oamenii se ceartă și unde e veșnic război… Firma mea fiind afectată de criza economică, am ajuns la o vârstă înaintată să umblu prin tribunal, eu care pană la 65 de ani nu am pășit pe acolo! Oricum, doresc să închei acest capitol din viata mea și să fac pace cu cei 4 clienți nemulțumiți (din cei peste 170 clienți ai firmei!), unii pe drept, alții nu. Prefer să pierd din punct de vedere material dar să nu pierd prieteni și să nu afectez viata oamenilor, de aceea voi proceda ca atare.

Revenind la film, în urma unui accident ce rar are loc, Paul Sneijder și-a deschis ochii la realitatea vieții sale ca fost „senior manager” la o firmă cunoscută în Montreal. Slujba lui nu-l mai interesa, soția lui s-a supărat și l-a înșelat, cei doi fii îl disprețuiau…

Cum poți continua să trăiești în aceste condiții? Poate începând cu o schimbare de profesie, asa cum a făcut-o Paul devenind plimbător de câini! Deși cei din familie nu vor să accepte schimbarea, aceasta îl va transforma într-un om liber! Nu zic să devenim însoțitori de câini, in Romania nu ne vom putea asigura cu asta o existentă decentă dar, dacă e cazul, cred ca fiecare poate cugeta și găsi soluții.

Vorba canadianului: Ai o viață de câine? O poți schimba!

Atentie! Dacă îl vizionați online, este titrat pe voxfilmeonline.net dar sa aveți instalata aplicația AdBuzz sau AdBlock, că altfel vă deschide tot felul de situri mizerabile virusate de obicei!

Back To Top