O casa ieftina nu inseamna si o casa slaba calitativ!

O casa ieftina nu inseamna si o casa slaba calitativ!

Cum trebuie sa arate o casa ieftina?

preturi case ieftineContrar opiniei generale „ieftin si prost”, o casa ieftina nu inseamna neaparat o casa slaba calitativ. Exista si posibilitatea ca o casa sa fie scumpa dar incorect construita sau slab izolata, etc…

Pentru a avea o casa ieftina dar de calitate, tineti cont de urmatoarele aspecte extrem de importante privinf constructiile de case:

1. Sistem constructiv inteligent conceput

Acesta nu inseamna materiale ieftine, ci un ansamblu de proiectare corecta + materiale + solutie constructiva + manopera, care sa duca in ansamblu la un pret mic. Simplitate structurala din faza de proiectare pana la finalul executiei constructiei.

2. Necesar de spatiu decent intr-o casa ieftina

Evaluarea corecta a necesarului de spatiu prin raportarea la necesitatile reale ale locatarilor. Evitarea proiectarii de spatii inutile. Se stabileste prin analizarea problemelor intampinate in locuinta actuala la care se adauga proiectia evolutiei in timp a necesitatilor familiei.

3. Finisajele sa fie adecvate

In constructiile de case, finisarea corecta a spatiilor locuintei, tinand cont de utilitatea si importanta acestora si evitand cheltuielile inutile.

4. Forta de munca calificata

Forta de munca ieftina (la negru sau gri) poate insemna de fapt, la final, costuri mai mari atat in executie cat si in exploatare.

Austrocasa va ofera servicii de constructii case prin cateva variante constructive, accesibile oricarui buget: preturi la cheie de la 250€, pana la 1000€.

[doptg id=”45″]

Pentru a va construi o casa ieftina trebuie sa ne contactati!

Back To Top