Oportunitate de afaceri pentru fiecare roman din tara sau strainantate

Oportunitate de afaceri pentru fiecare roman din tara sau strainantate

house    house    house    house    house    house

afaceriAustrocasa va prezinta oportunitati de afaceri avantajoase pentru fiecare roman din tara sau care locuieste in strainantate si nu este multumit de starea sa financiara acolo.

SmartHome, noul sistem de construire inovat si brevetat de echipa „Austrocasa & Partners” este, asa cum ii spune si numele, unul inteligent si foarte usor de aplicat oriunde in lume de catre orice persoana care are cunostinte tehnice minime si, bineinteles, de orice firma din domeniul constructiilor, instalatiilor sau al materialelor de constructii.

Daca aveti abilitati tehnice minime, daca aveti cu cine va asocia, sau aveti firma in domeniile mentionate mai sus, puteti deveni partenerul nostru in afaceri si castiga serios de pe urma construirii fundatiilor, instalatiilor si finisarilor pentru clientii nostri sau pentru cei noi adusi de dvs. din zona unde locuiti si zonele invecinate.

Daca sunteti constructor de case din caramida sau din lemn, de ce sa continuati sa va chinuiti efectiv a construi ineficient si cu mii de probleme, cand puteti construi inteligent si chiar a castiga profit de pe urma caselor construite, clientul fiind totdeauna mai mult decat multumit de casele noastre?!

De ce afaceri si de ce SmartHome?

Argumente pentru clientii dumneavoastra:

 • Cea mai ridicata rezistenta la cutremur; cand te afli intr-o astfel de casa nu prea simti ca se zguduie pamantul!
 • Izolarea casei este atat de eficienta incat o face sa se incadreze in normele germane pentru casa pasiva, dar la un cost foarte avantajos pentru constructor si, in concluzie, la un pret tentant pentru client!
 • Independenta casei ofera posibilitatea economisirii de bani anual, amortizandu-ti cheltuielile cu aceasta intr-un timp destul de scurt. Daca economisesti 2000 de euro anual (bani pe care in mod obisnuit ii dai pentru plata, energiei electrice, termice si pentru consumul de apa) ai bani sa te bucuri de ceea ce iti place sa faci cu adevarat: vacante mai multe alaturi de cei dragi, o viata mai fericita.
 • Modularitatea sistemului, iti permite sa faci schimbari majore in casa. Daca familia care locuieste in casa s-a plictisit de actualui aranjament interior, sau daca mai vine un copil si are nevoie de inca o camera, sau daca cei ce vor mosteni casa vor vrea sa faca alte aranjamente interioare, acest lucru se poate face cu costuri foarte mici si foarte rapid.
 • Daca te muti in alta zona a tarii si consideri ca este mai avantajos sa-ti muti casa decat sa construiesti sau sa cumperi o alta casa, o poti demonta usor si transporta acolo unde doresti.
 • Intr-o astfel de casa vei avea mereu natura langa tine. Fiind o casa cu peretii si izolatie ecologica (organica), ambientul interior va fi calduros si primitor.
 • Reducerea costurilor la factura pentru energie termica cu minimum 85%.
 • Argumente pentru parteneri – Construiti cu noi! De ce? Pentru ca noi va oferim:

  – Deschidere, flexibilitate si comunicare eficienta si totala în ce priveste gasirea de solutii optime pentru construirea unei case la un pret accesibil si la un standard de calitate european.
  – O casa verde, ecologica, pasiva, complet independenta energetic, construita la costuri mai mici decat o casa de caramida!
  – O casa longeviva (durata de viata minimum 300 de ani, garantia structurii 50 de ani!) mai rezistenta la cutremur, la foc si la intemperii.
  – Un sistem de izolatie fonica si termica eficient de cel puţin 0,15 W/m2k.
  – O casa „la cheie” – construita în maximum 2 luni.

  Back To Top