Planuieste constructia casei

Planuieste constructia casei

De ce sa planuiesti constructia casei tale?

Planuieste constructia casei Pentru a reusi proiectul tau si pentru a implini visul de a avea o casa proprie, planuieste constructia casei. Numai asa vei reusi sa ai o casa de calitate!

1. Cauta cel mai bun teren: cu acte in regula, cat mai plat, cu drum de acces cel putin de 7m latime, etc.

2. In functie de buget, schiteaza casa pe care o doresti sau cauta proiecte de case pe net.

3. Cauta un arhitect sau proiectant bun si ieftin, inca mai exista astfel de parteneri ai proiectului tau pentru constructia casei, trebuie doar sa insisti in cautare. Atentie: alege unul care iti pune ideea ta pe hartie si nu iti „umfla” proiectul pentru a castiga cat mai multi bani din proiectare!

4. Impreuna cu proiectantul, rezolva alambicatul (dar nu imposibilul) si birocraticul drum l hartiilor si aprobarilor pentru constructia casei tale!

5. Alege un constructor cu care sa te poti intelege si comunica bine, nu unul mofturos sau cu „nasul pe sus”. Planuieste cu acesta fiecare aspect al constructiei si etapele ce urmeaza a fi desfasurate pentru reusita proiectului.

6. Foarte important: Urmareste procesul de constructie a casei dar nu crea probleme proiectantului si constructorului prin interventii dincolo de ceea ce ai planificat bine de la inceput.

Succes!

Back To Top