Planuieste-ti modul cum vei construi casa

Planuieste-ti modul cum vei construi casa

Cum vei construi casa ta de vis?

Cum vei proceda ca visul tau sa devina realitate? Stii ce vrei sa construiesti? Ai un plan, documentatie, un buget si cunostinte minime necesare privitoare la construirea unei case?

Aceste intrebari trebui sa aiba un raspuns clar si complet, inainte de a incepe sa-ti construiesti o casa! z
De ce se intampla asta? Pentru ca:

Nu stiu exact ce vor sa construiasca si se apuca… dar le iese altceva decat o casa potrivita nevoilor lor. Cei mai multi isi construiesc o casa prea mare, slaba sub aspectul calitatii, iar subiectivismul isi spune cuvantul aici sub forma situatiilor de genul:
– „Se vor folosi copiii de casa”, dar in 99,9% din cazuri, la majorat sau prin casatorie ori urmandu-si cariera, copiii pleaca…
– Unii proiectanti te pacalesc si extind foarte mult suprafata locuintei, ca sa stoarca mai multi bani de la tine.
– Calitatea lasa foarte mult de dorit atunci cand vrei o casa ieftina folosind materiale de „doi bani” si meseriasi cârpaci gasiti pe strada sau recomandati de „prieteni”.
– Traind in Romania, bugetul planificat niciodata nu va fi si cel real ci totdeauna va trebui suplimentat. Multi mi-au marturisit ca au planuit si meseriasii le-au promis ca le vor construi casa cu 300 euro/mp, de exemplu, dar in final i-a ajuns peste 600 euro/mp, adica mai mult decat dublu.

Vrei sa nu patesti ca altii, informeaza-te, alege solutii corecte, materiale bune si companii sau meseriasi seriosi.

Pentru informare ai situl si blogul austrocasa.ro gratuit la dispozitia ta, iar daca vrei materiale si solutii viabile nu ezita sa ne contactezi.

In privinta meseriasilor e greu sa recomanzi astazi pe cineva. Multi meseriasi adevarati sunt plecati din tara, iar companiile care inca mai au cu cine lucra platesc salarii europene pentru a-si pastra meseriasii, deci si costurile de executie se ridica.

Am reusit sa pastrez o echipa la Austrocasa, astfel incat oferim calitate maxima sau un raport calitate/pret foarte bun.

Doar ca nu mai pot construi o casa asa cum o faceam acum 2 ani, ci cu minimum 350 euro/mp la gri(fundatie, structura, pereti, termoizolatie completa, acoperis si primul strat de tencuiala la exterior).

Si inca ceva foarte important, daca nu ai un plan complet si precis al casei tale, totdeauna te va costa mai mult decat bugetul pe care l-ai alocat construirii acesteia. Orice modificare ulterioara costa cel putin dublu, iar aceasta se rasfange si asupra calitatii si a timpului de executie. Deci este foarte important sa gasesti un proiectant serios.

Back To Top