Plata in BTL

Plata in BTL

Ce este Bitleu [BTL]?

BITLEUUn mod de plata rapid si ieftin, o alternativa inteligenta la sistemele de plata clasice scumpe, un drum spre libertate si un mod de viata altfel, dorit de oricine s-a nascut pe acest pamant.

Bitleu este o cripto-moneda sustenabila, care aduce plus valoare prin proiectele sale ecologice si energetice durabile.

Bitleu este extras din reteaua cripto globala utilizand noile tehnologii de criptare, este tranzactionat pe pietele valutare cripto si este utilizat in comert ca o modalitate de transmitere a banilor, similara cu procesoarele de plata (PayPal, Money Gram, Western Union, PayPoint) sau cecurile bancare, ordinele de plata, etc.

De ce sa fac plati sau chiar sa dezvolt o afacere cu BTL?

– Transferul banilor se face:
>> ORIUNDE (unde ajunge Internetul acolo se poate trimite BTL, practic oriunde in lume, pe uscat sau pe apa, chiar si in aer sau spatiul cosmic!
>> ORICAND (nu depinzi de programul unei banci sau al unui agent de plati)
>> ORICAT ( nu esti limitat de o cantitate anume ca la o banca).
– Nu platesti TVA.
– Nu stai la coada la banca.
– Nu platesti taxe ca la banca, doar 1 cent pentru reteaua BTL (asa se face la orice criptomoneda).
– BTL ca si Bitcoin inseamna de fapt PURTATOR de VALOARE, odata ajuns la destinatie, il poti schimba pe orice crezi tu ca e valoros.
– Monedele cripto sunt, de asemenea, percepute ca procesoare de plati, avand functia de transfer de valori, la fel ca Paypal sau Western Union, etc.
– Bitcoin a fost declarat „commodity” (marfa de valoare) de catre fiscul american, in disperarea de a-l asocia cu marfuri de valoare traditionale (aur, petrol etc.). BitLeu, fiindca se raporteaza la BTC, reprezinta acelasi lucru.
– Fata de alte monede, BitLeu are proiecte economice si ecologice reale si de valoare in spate, deci si valoarea monedei va creste permanent.
– Cu fiecare proiect care utilizeaza BTL ca mijloc de plata, cererea de BTL va creste si va duce si la cresterea pretului, deci sunt mai multe parghii prin care valoarea BTL poate fi sporita.

Dand clic pe imaginea de mai jos, ne trimiteti un email in care va rugam sa descrieti casa pe care doriti sa o construiti si sa platiti in BTL si noi va trimitem toate detaliile pentru incheierea contractului si modalitatea de plata in BTL.

Cum fac rost de monede Bitleu?
In curand …

Pagini web importante

Bitleu ro (in lucru): www.bitleu.ro
Bitleu eng: http://www.bitleu.org
Portofel BTL pentru WIN & MAC: https://github.com/testzcrypto/bitleu/releases/tag/1.1.2

Sursa: https://github.com/bitleu/bitleu
Explorer: http://explorer.bitleu.com/chain/Bitleu
Twitter: https://twitter.com/BitLeu
Facebook: https://www.facebook.com/BitLeu
BitEnergi: http://bitenergi.com/
RO Forum: http://bitcoin-romania.ro/index.php/board,14.0.html
EN Forum: https://bitcointalk.org/index.php?topic=510353.0

Back To Top