Preturi case – cum sa alegi varianta potrivita pentru bugetul tau

Preturi case – cum sa alegi varianta potrivita pentru bugetul tau

Preturile caselor variaza in functie de multi factori, cun ar fi zona, materialele de constructie folosite, dimensiunile locuintei si abordarea arhitectonica  folosita.  Multa lume considera ca o casa pe pamnant trebuie sa fie mult mai scumpa decat un apartament, insa acest lucru nu este neaparat valabil.

Preturi case – pentru ce merita sa platiti

Dupa cum spuneam mai sus, construirea unei case nu costa mai mult decat un apartament situat intro zona medie a oricarui mare oras din Romania. Dimpotriva, veti fi surprinsi sa aflati ca, in materie de preturi case, o constructie noua, o casa pe pamant, probabil ca va costa chiar mai putin decat un apartament. Evident, atunci cand calculam diverse preturi de case, pentru a compara costurile achizitionarii unui apartament versus costurile construirii unei case, trebuie luate in considerare atat pretul terenului propriu-zis cat si costurile obtinerii autorizatiei de constructie. Cu toate acestea, in momentul in care va veti interesa de preturi case si apartamente, veti avea surpriza de a constata ca este mult mai profitabil sa investiti in constructia unei case pe pamant decat in cumpararea unui apartament. Secretul este sa alegeti un constructor serios, cu o buna reputatie, care sa va ajute din primele etape ale constructiei pana in final. Astfel, veti obtine un pret pe metru patrat avantajos, si va veti bucura de comfortul de a locui in propria dumneavoastra casa.

Preturi case – pentru ce merita sa platiti

Daca sunteti interesati de achizitia unei locuinte, trebuie sa fiti constient de faptul ca este mult mai ieftin si mai convenabil sa construiti o casa asa cum va doriti decat sa modificati si sa renovati o constructie existenta. O casa noua nu are vicii ascunse, cum se intampla cu constructiile mai vechi. De aceea, pentru a beneficia de preturi case accesibile si de o calitate deosebita a viitoarei dumneavoastra locuinte, este o idee buna sa optati pentru constructii noi, ecologice. Un constructor serios va poate oferi preturi accesibile, situate in jurul a 400-500 de euro pe metru patrat, pentru  constructia unei case noi, cu tehnologii si materiale moderne. O astfel de locuinta este usor si ieftin de intretinut si va va oferi un mediu interior sanatos si confortabil. Pana la urma, o casa va fi folosita vreme de zeci de ani de dumneavoastra si de familia dumneavoastra. Prin urmare, trebuie sa indeplineasca toate nevoile de confort si de siguranta dupa care tanjiti.

Pentru mai multe informatii despre case comfortabile la preturi convenabile, click aici!

Back To Top