Prezentare Austrocasa International

Prezentare Austrocasa International

Prezentare companie Austrocasa International


Austrocasa International – societate de constructii romano-austriaca, executa constructii civile si industriale si ofera consultanta in timp real, cu deschidere totala, oriunde in tara, cat si peste hotare, in special in Uniunea Europeana. Ca firma de consultanta in constructii, ne straduim sa obtinem un raport pret-calitate de exceptie, astfel incat potentialul client, care devine partener privilegiat al Austrocasa, sa fie multumit si satisfacut.

Important de retinut: Discutam cu oricine ne solicita un sfat si nu refuzam niciodata nici un potential partener sau client. Problemele – de altfel inevitabile – aparute in comunicare si in procesul propriu-zis al derularii contractului de constructie incercam totdeauna sa le rezolvam in mod amiabil si deschis si, de cele mai multe ori, reusim. Executam lucrari de constructii de orice tip, in orice sistem, si peste toate oferim seriozitate, profesionalism si maxima deschidere.

Daca aveti un proiect de casa in minte, la stadiu de vis, cu noi acest vis poate deveni o realitate profunda si fascinanta. Pentru constructii de case eco pasive, nu ezitati sa ma contactati personal. Pentru constructii de case pasive total independente energetic nu ezitati sa ma contactati personal.

Daca sunteti un entuziast(a) al ideii de casa verde si energie alternativa, mi-ar face mare placere sa discutam despre realizarea unui sistem pasiv pentru locuinta pe care intentionati sa o construiti in viitorul apropiat sau mai indepartat. Detinem acum solutia pentru realizarea amvelopei de casa eco pasiva la pret de casa standard, deci putem contribui la ajustarea bugetului dvs. pentru a obtine un cost foarte bun la construirea casei eco pasive.

Back To Top