Programul „Prima casa eco”

Programul „Prima casa eco”

[vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_column_text]

PESTE TOT IN ROMANIA!

prima casa eco[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_column_text]Daca sunteti persoana care viseaza sa aiba o casa trainica pe pamant, echipa Austrocasa va propune un parteneriat de exceptie, numit PRIMA CASA ECO. Programul se adreseaza exclusiv tinerilor din Romania, care isi doresc o casa eco independenta energetic. Modelul standard de casa propus este Casa total independenta energetic SmartHome 80, dar puteti alege orice alt model de pe site.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_column_text]De la folosirea materialelor ecologice recuperabile, a energiei termice risipite sau a apelor reziduale, pana la solutii eficiente de utilizare a energiei gratuite de la soare, apa si vant, toate aceste daruri ale Creatiei sunt integrate in proiectul PRIMA CASA ECO, pentru intoarcerea dvs. la ecologie si economie si, in concluzie, la o viata normala in armonie cu vecinii si natura. Alegeti o casa eco acum![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]spacer300x20

8 pasi spre Prima dvs. Casa Eco ‘SmartHome’

1. Studiati bine oferta noastra pe aceasta pagina si pagina locuintei SmartHome si Programul de finantare AustroBanca pentru Locuinte.
2. In functie de zona din tara unde locuiti, contactati-ne pentru detalii sau/si pentru semnarea contractului.
3. Obtineti de la noi proiectul casei si de la primarie autorizatia de construire.
4. Sub supravegherea unui specialist de la noi, executati fundatia, care intra in sarcina dvs.
5. Noi fabricam prima dvs. casa eco si o aducem pe santier, impreuna montam kitul de casa pe fundatie.
6. Impreuna cu un meserias de la noi sau recomandat de noi, facem finisarile si montam instalatiile.
7. Urmeaza receptia casei eco, cu carte tehnica si certificat energetic!
8. Dvs. promovati casa, aduceti alti tineri doritori sa aiba prima lor casa eco si castigati un comision tentant de 4000 euro, bani pe care ii adaugati la bugetul casei, in cazul in care nu aveti toti banii pentru construirea casei.

Descrierea casei eco active ‘SmartHome’

smarthomePrima ta casa eco este durabila (garantie 100 de ani la structura, durata de viata minimum 300 de ani!) total independenta energetic, moderna, confortabila, foarte bine termoizolata cu fibra de celuloza ignifuga si polistiren dens, cu un consum redus de energie (platiti cu 100% mai putin la „factura” de energie termica fata de o casa clasica – de fapt factura nu exista!).

Pretul casei SmartHome 80 este fix 64000 euro. Nu conteaza atat pretul in acest proiect, cat determinarea si implicarea echipei formate din beneficiarul casei, prietenii sai, personalul si meseriasii nostri.

Astfel puteti avea o casa eco moderna cu o suprafata de 80mp, modulara, spatiala, modificabila oricand, mai spatioasa decat un apartament cu 3 camere la bloc, eficienta energetic, la pretul unui apartament cu 2 camere la bloc; la aceeasi suprafata aveti o locuinta mult mai durabila, ultramoderna si independenta energetic.

Avantaje:
– O locuinta durabila, peste 300 de ani, garantie 100 ani, nici o firma din Romania sau Europa nu va ofera asa garantie!
– Structura mixta (metal+lemn) plus materiale ecologice compozite, durabila si foarte rezistenta la cutremur, inundatii si furtuni.
– Mai mult spatiu decat in apartamentul de la bloc, la acelasi pret!
– Independenta energetica totala, termic si electric, folosing surse de energie regenerabila.
– Panouri fotovoltaice si turbina eoliana pentru productie proprie de curent electric, minimum 8KW.
– Costuri minime, aproape de ‘zero’, la incalzire si intretinere, pentru toata viata!
– Termoizolatie si fonoizolatie ecologica, de cea mai buna calitate, cu fibra de celuloza ignifuga.
– Eficienta energetica maxima, mediu natural si confort sporit.

spacer300x20

spacer300x20


Pentru detalii sau inscriere, nu ezitati sa ne contactati folosind formularul de mai jos:


[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Back To Top