Proiect de casa pasiva independenta energetic

Proiect de casa pasiva independenta energetic

Proiect de casa pasiva cu sau fara sistem eolian si solar electric si termic; casa cu sisteme active se va numi casa pasactiva.

Proiect de Casa Pasiva

proiect de casa pasiva

Acest proiect de casa pasiva va utiliza tehnica pozitionarii in functie de soare, pentru a profita la maxim de lumina si caldura acestuia. In proiectarea casei se vor aplica principii sanatoase care sustin arhitectura durabila.

Proiect de Casa Pasactiva

proiect de casa pasiva

Cofraje termoizolante din polistiren densCasa independenta energetic, pasactiva, va avea in plus fata de cea standard elemente solare si eoliene de producere a energeiei electrice si termice.

La punerea in opera a proiectului casei pasactive cu fundatia si peretii partial ingropati in pamant, se vor folosi in partea care are constact cu solul cofraje termoizolante marca Austrocasa din polistiren dens in care se va turna beton armat, dupa solutia data de proiectantul structurii casei pasive.

Pentru mai multe informatii, precum si pentru preturi cofraje termoizolante tip Austrocasa dati clic pe imaginea din stanga!


Vom construi in fiecare judet cate o casa model, pasiva sau pasactiva. Daca va intereseaza aceast proiect de casa pasiva si aveti bugetul necesar (aprox. 700 euro/mp) va rugam sa ne contactati:

Back To Top