Proiecte case de lemn

Proiecte case de lemn

Proiecte case de lemn - Montaj pereti case din lemnExecutam si construim in Romania si Europa proiecte case de lemn eco eficiente energetic, case eco active si case pasive sustenabile energetic.

Aceste case sunt construite din lemn prelucrat, tratat si ignifugat, fiind pregatite pentru a rezista tuturor intemperiilor (cutremure, incendii, inundatii) si pentru a avea o durabilitate maxima in timp. Rezistenta in timp peste sute de ani a unor case cu structura de lemn demonstreaza ca lemnul este un material durabil.

Proiecte case de lemn puse in opera de Austrocasa

Lemnul de calitate, pregatit corespunzator pentru constructie este un material rezistent la apa, foc si agenti bio, iar o structura corect proiectata si montata ii asigura verticalitate si rezistenta la cutremure si intemperii.

O operatiune obligatorie este tratarea prin imersie, pentru ca substanta activa (Rezistol sau Bochemit) sa patrunda omogen si uniform in lemn. Produsele folosite la tratarea prin imersie sunt eficiente in tratarea cariilor, mucegaiurilor, insectelor, termitelor si au o componenta speciala de rezistenta la foc.

Elasticitatea naturala a lemnului este un avantaj important al unei case realizata corect pe structura de lemn, la standarde europene, fata de o structura din materiale inflexibile, in cazul unui cutremur. Lemnul are o capacitate de absorbtie a socurilor mecanice mult mai mare decat materialele inflexibile precum betonul.

Pentru a realiza corect aceste proiecte case de lemn si pentru a asigura o rezistenta seismica foarte buna, lemnul este pregatit corespunzator in toate etapele, iar suruburile Rothoblaas si elementele metalice de legatura asigura o imbinare foarte buna.

Contrar mitului existent, prin care se afirma ca o casa din lemn scartaie, trosneste si bubuie, o casa din lemn bine proiectata si executata ofera un confort sporit, liniste si un mediu ambiant mult mai natural decat o casa „grea” din caramida sau beton, si este mult mai rezistenta la cutremur, fiind tot atat de rezistenta precum o casa clasica la foc si intemperii.

[doptg id=”63″]


Daca doriti un proiect de casa din lemn, nu ezitati sa ne contactati:

Back To Top