Proiecte case din lemn la Iasi

Proiecte case din lemn la Iasi

De ce proiecte case din lemn?

proiecte case din lemnExecutam proiecte case din lemn si construim case din lemn la Iasi. In ultimul timp, cererea de case din lemn a crescut foarte mult in orasul Iasi si in zonele limitrofe, astfel incat putem oferi calitate la un pret accesibil, nefiind nevoiti sa facem deplasari costisitoare in alte judete din tara.

Incepand cu anul 2015 in tara si in tarile europene (Belgia, Franta, Elvetia si Olanda) vom livra doar kituri de casa, insotite de proiecte case din lemn si de instructiuni complete de montaj, cu sau fara montaj pe fundatia executata de beneficiari cu echipe sau firme locale. La cerere, in unele zone din tara putem recomanda meseriasi de clasa pentru executia fundatiei.

De ce proiecte case din lemn la Iasi?

De ce la Iasi si nu in mijlocul padurilor de brad si molid din Romania? Executam si punem in opera proiecte case din lemn la iasi pentru ca firma este ieseana la origini, avand la inceput si un partener austriac, care s-a retras in 2009 din cauza crizei, si pentru ca la Iasi am gasit deschidere din partea multor clienti din ultimii doi ani a multor potentiali clienti care acceseaza situl nostru sau care vin prin recomandare de la clienti multumiti.

Back To Top