Proiecte case lemn eficiente energetic, accesibile ca pret

Proiecte case lemn eficiente energetic, accesibile ca pret

Proiecte case lemn

– Confortabile, rezistente la foc si intemperii, eficiente energetic si accesibile ca pret!

proiecte case lemn

In ultima perioada tot mai multi vizitatori ai sitului austrocasa.ro sunt interesati de proiecte case lemn eco eficiente energetic. Solicitarile vin atat din tara cat si din strainantate, mai ales din tari precum Belgia, Franta, Elvetia, cu larga deschidere catre structurile eco din lemn.

In principiu toate proiectele de case din lemn de pe site-ul nostru pot fi realizate cu structura clasica (zidarie si beton) sau structura din lemn, noi preferand sa va oferim cat mai multe proiecte pentru casele din lemn.

Incepand cu luna septembrie 2014 Austrocasa este partener exclusiv al grupului de firme belgian Techno Renov din capitala Belgiei, astfel incat am fost nevoiti sa marim echipa de arhitecti si proiectanti care sa rezolve pproblemele desenului şi calculului structural pentru case din lemn, sarpante din lemn si plansee din lemn.

Proiectarea caselor din lemn in sistemul american framing (sau sandwich) se realizeaza cu foarte mare precizie de catre o echipa competenta, pentru a face fata cerintelor si exigentelor legislatiei belgiene in domeniul proiectelor de case din lemn eco.

Back To Top