Proiecte SMARTHOME

Proiecte SMARTHOME

Proiecte case modulare tip SMARTHOME

Austrocasa executa la comanda proiecte case modulare mici din lemn eco ignifug, confortabile si foarte utile pentru persoanele singure sau pentru familii fara copii. Pana la construirea unei case mai mari aceasta poate fi o alternativa viabila la garsoniera de la bloc care este mult mai scumpa si nu ofera confortul si mediul din casele modulare mici tip SMARTHOME.

Intr-o tara cu o populatie in crestere si cu preturi tot mai mari ale spatiilor de locuit, este nevoie de locuinte ieftine, ecologice, usoare, rezistente la intemperii si usor de pus in opera. Romanii incearca sa locuiasca in spatii mici datorita costurilor reduse de constructie si intretinere a cestora, pentru ca vor o viata simpla, fara obiecte inutile in jur, sau pentru a reduce amprenta de carbon a casei lor.

Casutele plasate in mijlocul naturii poarta cu ele povesti de viata ale unor oameni hotarati sa faca pace cu mediul ambiant, sa recucereasca si sa se reintegreze in natura creata.

Casele modulare mici tip SMARTHOME pot fi solutia pentru populatiile sarace ale planetei, pentru zonele seismice, dar si pentru turism si alte categorii de locuitori ai planetei Pamant.

Motivele pentru care lumea ar trebui sa se indrepte spre astfel de case sunt multiple:
– usurinta si rapiditate in constructie, asamblare si demontare
– costuri reduse de constructie si intretinere
– daca se fabrica din materiale noi, reciclabile, bine izolate si ieftine, cladirile mici in viitor vor salva populatiile sarace ale globului
– daca se fabrica din materiale usoare, rezistente si ieftine, aceste constructii modulare vor fi o solutie buna in zonele seismice
– posibilitate de a fi mutate in diferite locatii, modul cu modul
– posibilitati multiple de asezare si reasezare a modulelor pentru a crea diferite variante de design al cladirilor
– posibilitatea de a extinde oricand o cladire la orizontala sau verticala prin alipirea sau suprapunerea unor module in plus.

Casele moodulare mici de mai jos pot servi ca si casute de vacanta intr-o zona montana mirifica din Romania, pe malul unui lac sau undeva la tara, etc.

Acestea pot fi multiplicate, alipite si transformate in complexe rezidentiale chiar, fapt care le califica pentru statutul de locuinte ale viitorului.

Proiecte case modulare – SMARTHOME model 5x2m, 10 m2

Proiecte case modulare – SMARTHOME model 4x3m, 12 m2

Proiecte case modulare – SMARTHOME model 4x4m, 16 m2

Proiecte case modulare – SMARTHOME model 5x4m, 20 m2

Back To Top