Proiecte case PASIVE

Proiecte case PASIVE

Proiecte case pasive

proiecte case pasive - conceptCasa pasiva are anvelopa foarte bine izolata, nu are sistem de încalzire, energia termica fiind furnizata de catre un sistemul de ventilatie cu recuperare de caldura din locuinta.

O casa pasiva standard contine o anvelopa exterioara foarte bine izolata termic, ferestre tâmplarie pvc sau lemn stratificat termoizolat si un sistem de ventilatie integrat, care elimina aerul viciat din cladire si îl trece printr-un schimbator de caldura care recupereaza o parte a energiei termice transferând-o catre aerul proaspat ce intra de afara în locuinta.

Clic aici pentru detalii…

Sistem constructiv case din lemn eco – particularitati

Case pasive din lemn eco – FUNDATIA
La casele eco din lemn tip AustroCASA fundatia este de tip cald din beton, izolata la exterior, insa datorita greutatii reduse a structurii, aceasta este mult mai economica decat fundatia unei case din zidarie.

Case pasive din lemn eco – PERETII
Peretii sunt de tip sandwich, formati din panourile de inchidere (placaj, OSB, fibrogips, gips-carton, etc.) care prind la mijloc montantii, iar in spatiul liber este umplut cu izolatie termica din fibra de celuloza. Pentru realizarea casei eficiente energetic, la exterior se adauga 6-10cm de polistiren dens, iar pentru casele pasive se adauga cel putin 12cm de polistiren de inalta densitate.

Case pasive din lemn eco – PLANSEUL
Planseul este format dintr-un ansamblu de grinzi dese, peste care se monteaza mai multe straturi de materiale (de ex. OSB, izolatie fonica eficienta, elemente de pardoseala, etc.

Case pasive din lemn eco – ACOPERISUL
Acoperisul este format din ferme de lemn prefabricate sau din lemn de brad montat pe santier.


SCURTA DESCRIERE – PROIECTE DE CASE PASIVE:

 • Proiecte case pasive cu etaj. Proiecte case pasive parter
 • Pentru a avea o izolatie foarte buna si pentru eficienta energetica maxima, nu se recomanda ca un proiect de casa pasiva sa fie cu etaj, dar exista foarte multe astfel de constructii in Europa. Firma noastra pledeaza pentru si incurajeaza construirea de case pasive fara etaj deci cu un singur nivel (parter).

 • Proiecte case pasive duplex
 • Nu avem cunostinta despre existenta unor constructii pasive de tip duplex, dar putem construi duplexuri parter pasive fara probleme.

 • Proiecte case pasive mari, peste 150 mp
 • Avem un proiect in lucru pentru executia unei case pasive in Spania, cu suprafata de 280 mp. Aceasta vila va fi prezentata pe site in momentul cand proiectul este gata.

 • Proiecte case pasive medii, intre 100 mp si 150 mp
 • Foarte multe proiecte de case pasive proiectate si construite in Romania se incadreaza in acesta categorie de case pasive de marime medie.

 • Proiecte case pasive mici, sub 100 mp
 • Aici avem proiectul Casa Smarthome si casele pasive modulare.

 • Proiecte case pasive tip Smarthome
 • V-ati dorit o locuinta a Dvs. si doar a Dvs. fara sa va intre in viata furnizorii de energie, fara sa va oblige la o sursa de venit din care sa platiti o viata intreaga sume enorme catre acele monopoluri energetice ce ne invadeaza linistea? Va oferim un mod de viata normal, fara facturi lunare, fara stresul provocat de furnizorii de energie electrica si termica. Aceasta este locuinta care va asigura linistea si siguranta unui trai normal, indiferent de veniturile lunare si fara costuri de intretinere mari.

 • Proiecte case pasive lemn
 • Prezentam proiecte de case din lemn la preturi foarte convenabile! Aceste proiecte pot fi puse in opera cu doar 300-400€/mp la gri, si 700-800€/mp la cheie, fata de pretul 1500-1900€/mp cat costa o casa pasiva in Europa! Lemnul este un material ecologic, care prezinta o serie de avantaje de necontestat: executie usoara, posibiliati de prefabricare, montaj simplu si rapid, etc… Clic aici pentru detalii case lemn!CERE INFORMATII SAU COMANDA ACUM O CASA PASIVA!

Back To Top