Proiecte constructii case pasive

Proiecte constructii case pasive

Proiecte constructii case eco pasive independente energetic

power_houseProiectele pentru case pasive trebuiesc executate de arhitecti care cunosc foarte bine ce este o casa pasiva. Altfel, e foarte probabil ca ne vom trezi cu un proiect de casa obisnuita, care nu poate fi pus in opera in sistemele de constructii case pasive. O casa pasiva are niste particularitati pe care nu le cunoaste orice proiectant care nu a fost sau nu este interesat de subiect. De aceea, cand vine vorba despre proiecte constructii case, este bine sa acordam o atentie sporita alegerii proiectantului potrivit.

Recomandari pentru realizarea unei case eficiente:

Proiecte constructii case – Dimensionarea casei trebuie sa se realizeze in functie de necesitati.

Pentru a obtine proiecte constructii case de calitate, porniti de la o abordare realista si ganditi de ce spatii si functiuni aveti nevoie in comparatie cu apartamentul in care domiciliati astazi. Cele mai bune structuri sunt cele care permit o scurgere fireasca a eforturilor in plan vertical si disiparea lor in sol. Astfel ideal este ca peretii portanti de la etaj sa se suprapuna cu cei de la parter, imobilul sa fie de forma rectangulara, forma casei si a acoperisului trebuie sa fie cat mai compacte pentru a se micsora la maxim suprafatele de schimb termic.

Proiecte constructii case realizate de profesionisti

Prin profesionisti intelegem acele persoane care au suficienta experienta in reaalizarea de proiecte constructii case si in practica astfel incat casele sa fie compacte, ergonomice si sa fie ridicate la un raport calitate pret firesc.

Nu de putine ori am primit proiecte constructii case de 300 mp care aveau aceleasi functiuni ca ale unei case de 150 mp; sau case la care structura de rezistenta era sub sau supradimensionate. Pentru proiecte constructii case pasive avem colaboratori consacrati.

Punerea in opera proiecte constructii case

Pentru aceasta este nevoie de o echipa calificata de constructori; acest lucru va asigura doua lucruri – CALITATEA lucrarii si TERMENUL de executie. Rar am fost intrebat de calitatea lucrarii, de responsabilul tehnic cu executia, de responsabilul cu calitatea. Toata lumea intreaba insa de termen, uitand de calitate.

Materialele din care se executa casa

Realizam astfel de case eficiente cu fundatii clasice, folosind pentru peretii portanti betonul armat ce se toarna in cofraje termoizolante incorporate din polistiren cu grosimea peretilor de 40 cm, coeficientul de transfer termic al peretilor fiind K= 0.12 W/mpK. Izolatia acoperisului este de minim 25 cm, a peretelui cu cofrag ICF de 40 cm, a soclului casei cu minim 15 cm de polistiren extrudat si a placii de la parter cu minim 15 cm de polistiren de inalta densitate. In felul acesta costurile de incalzire ale casei si emisiile de dioxid de carbon se reduc cu minim 70 %.

Tipuri de proiecte constructii case

– proiecte constructii case eco pasive pe structura din lemn tratat si ignifugat dupa tehnologie germana;
– proiecte constructii case pasive pe structura de beton armat turnat in cofraje incorporate din polistiren dens;
– proiecte constructii case clasice din caramida;
– proiecte constructii case eficiente energetic, pe structura din lemn;
– proiecte constructii case din caramida ecologica.

Contactati-ne pentru proiecte constructii case.

Back To Top