Proiecte de case cubice – frumusetea lucrurilor simple

Proiecte de case cubice – frumusetea lucrurilor simple

Totul pleacă in povestirea mea de la micuțele cuburi in care se poate locui și ajung într-un final la frumoasele case cubice contemporane, devenite in scurt timp adevărate cămine.

Aceste case cubice sunt foarte frumos prezentate cu un design unic, modern și contemporan și frapează prin geometria lor aparent simpla care se dovedește a fi una destul de complexa și utila.

In timp ce unii oameni se bucura de confortul și aspectul unor case mari și luxoase, aceste case cubice sunt potrivite mai mult celor interesați de spatii simple și compacte care sunt suficient de mari pentru a asigura tot ceea ce avem nevoie pentru un trai confortabil și decent.

De la simple bărăci de tip cubic pana la case cubice desprinse parca din povesti, aceste structure geometrice simple vor oferi cu siguranță un modern de viata fără a ocupa prea mult spațiu și fără a subjuga locatarul.

Cu siguranță nu sunt recomandate celor care suferă de claustrofobie, aceste spatii cubice simple fiind un fel de transpunere a spațiului exterior într-unul mic dar util și confortabil.

Astfel ca, pornindu-se de la un concept minimalist, aceste case cubice au ajuns sa ia forma unor cămine reale, s-a ajuns chiar la construcții moderne in stil cubic absolut extraordinare, chiar și interioarele au ajuns la aceasta forma cubica, transformând casele in adevărate opera de arta.

Aceste structuri geometrice aparent simple au ajuns sa fie transformate in case cubice absolut superbe, ceva diferit de ceea ce vedem in viata de zi cu zi, însă atât de frumos și atât de simplu… Deosebit!

Chiar ma uitam acum ceva timp pe internet la modele de case, design de case, design de interior și mi-au atras atenția aceste case cubice pentru ca erau altfel decât ceea ce eram eu obișnuit sa vad zi de zi…

M-au impresionat… recunosc si mi-am pus in plan ca atunci cand voi avea posibilitatea, adica atunci cand voi avea un teren la dispozitie, genul acesta de casa mi-ar placea sa am. Cred ca si fiului meu i-ar placea foarte mult. O casa simpla dar complexa! Asa va fi casa mea! Stil si bun gust, casa cubica!
– Aceasta este marturia unui potential client 🙂

Back To Top