Proiecte de case europene

Proiecte de case europene

Proiecte de case ecologice europene

Proiecte case europeneExecutam proiecte case europene si construim case de locuit, vile, case de vacanta, pensiuni, case cu structura de lemn, case americane, case prefabricate din panouri de lemn si osb, atat in tara cat si in tari din UE.

Executam proiecte case europene si lucrari pentru case de lemn sau zidarie, la cheie, la gri, sau la rosu.

Preturile caselor la cheie incep de la 4000 euro pentru case mici modulare. Oferim proiectare gratuita, la toate contractele de constructie case ecologice europene.

Legislatie tehnologie constructii case europene

Pentru a crea proiecte de case europene trebuie sa tinem cont de legislatia armonizata in vigoare. Produsele pentru constructii intra sub incidenţa normelor privind libera circulatie a marfurilor in Uniunea Europeana (UE), precum si a normelor privind siguranta cladirilor, sanatatea, durabilitatea, economia de energie si protectia mediului inconjurator. Acest regulament are ca obiectiv simplificarea cadrului juridic aplicabil produselor pentru constructii, inclusiv cele privind constructia caselor ecologice din lemn.

Act normativ: Regulamentul UE nr. 305/2011 al Parlamentului European şi al Consiliului din 9 martie 2011 de stabilire a unor condiţii armonizate pentru comercializarea produselor pentru constructii si de abrogare a Directivei 89/106/CEE a Consiliului.

Daca vreti sa va convingeti, accesati site-ul nostru http://proiecte-de-case.eu sau completati formularul de mai jos:


Back To Top