Proiecte Domuri Geodezice

Proiecte Domuri Geodezice

Proiecte domuri geodezice

Construim la cerere domuri geodezice, oaze de sanatate si confort!

Un dom geodezic este reprezentat printr-o structura aproape sferica, asemanatoare unui solid platonic multifatetat, ale carui elemente sunt reprezentate de o retea de diferite poligoane care aproximeaza suprafata unei sfere.

Reteaua se intersecteaza in numeroase puncte care sunt, in esenta, pentagoane regulate, formate din triunghiuri echilaterale plane sau curbilinii, care sunt aproape tangente la suprafata sferei circumscrise sau la cea a celei inscrise. Aceste puncte preiau greutatea ansamblului redistribuind-o omogen intregii structuri.

Avantaje domuri geodezice

Domuri geodezice AUSTRODOMEficienta Energetica – Costurile de incalzire iarna si/sau racire vara se reduc cu cel putin 60%.
Ambient sanatos – Aer proaspat, ambient luminos, non-claustrofobic; utilizam materiale non-toxice, ne-agresive ambiental.

Rezistenta – Structura foarte rezistenta ce suporta intemperii, vanturi extreme si cutremure mari.

Asamblare rapida – Sistemul asigura ridicarea foarte rapida a domului, intre 4-7 zile.

Aplicabilitate – Pentru orice destinatie, de la casa familiala la magazin, schimbarea utilitatii se face usor fara a afecta structura de rezistenta.

Luminozitate naturala cu vedere panoramica – Domul permite incarcarea lui cu luminatoare in orice configuratie.
O casa a viitorului – O locuinta permanenta, in care traiesti cu adevarat, ai permanent senzatia de libertate, confort si ambient natural!

[doptg id=”50″]


Doriti un dom geodezic? Completati formularul de mai jos:

Back To Top