Proiecte vile cubice

Proiecte vile cubice

Arhitectura moderna, implica proiecte vile cubice si case cubice contemporane. Caracteristicile acestor proiecte de vile cubice moderne sunt: forma simpla sau simplificata, lipsa aproape totala a ornamentelor, functionalitatea – un element foarte important, ferestrele mari si liniile cat mai drepte. Arhitectii care au conceput aceste aceste proiecte vile cubice si case au adoptat principiile conform carora materialele si functia trebuie sa determine rezultatul. Caracteristic vilelor cubice moderne este structura de forma cubica sau paralelipipedica; acestea au o multime de avantaje, printre care se numara si cele enumerate in continuare.

Avantaje:

– eficienta energetica crescuta,
– usurinta punerii in opera,
– posibilitatea realizarii unor ferestre foarte mari,
– adaptabile, schimbabile, modificabile in interior,
– oricand demontabile si relacabile,
– o investitie totala mai redusa decat in cazul proiectelor de case clasice.

Aceste proiecte de vile cubice se preteaza pentru o amprenta la sol relativ mica, dar o suprafata locuibila mare, ceea ce face ca totul sa fie functional si adaptabil nevoilor unei familii.

Proiectele se pot adapta atat la structuri clasice din beton si caramida, cat si la structuri pe cadre din lemn, metal, mixte (lemn+metal) si chiar pentru structuri din containere.

Proiecte vile cubice la Iasi

proiecte vile cubice - vila eco super

Proiecte vile cubice in Reghin

in curand

Back To Top