Promotia anului! Casa eco eficienta energetic Preeria Standard

Promotia anului! Casa eco eficienta energetic Preeria Standard

Promotie casa eco pasiva Preeria Standard

Casa eco eficienta Preeria Standard Cu doar 38000€, fata de pretul standard al casei de 45000€, puteti avea o casa eco eficienta energetic fara disconfortul creat de dependenta de banci! La jumatate de pret fata de piata imobiliara, va ajutam sa va construiti casa pe care ati visat-o dintotdeauna: generoasa ca spatiu, sanatoasa ca mediu ambiant, confortabila si foarte eficienta din punct de vedere energetic.

Comandand casa eco Preeria Standard, in doar 180 de zile aveti 127 mp de spatiu destul de generos, ultramodern amenajat la pretul unei garsoniere confort 1 de la bloc! Dati clic aici pentru a citi cu atentie detaliile, priviti imaginile si, daca va place CASA si PRETUL…

Aceasta promotie se incheie la 31 martie 2015

Descarcati si completati contractul, faceti astfel primul pas spre casa dvs. de vis! Pentru a salva varianta corecta a contractului (document PDF) dati clic aici, apoi dati clic pe „File/Save Page As” si nu pe Print.

Lista celor inscrisi este dinamica, limitata la 10 pozitii, astfel incat au prioritate persoanele care incheie un contract pentru a-si pastra pozitia, pe principiul „primul venit-primul servit”.

Pentru a vizita lucrari/case din lemn executate si a semna contractul trebuie sa va deplasati la sediul firmei in Iasi sau sa trimiteti contractul prin email si venim noi sa vizualizam terenul si sa semnan contractul. Puteti trimite contractul si prin posta pe adresa firmei: SC Austrocasa Srl, Str. Banat nr.1B Iasi, RO 700539.

In contract exista 2 variante de finantare, la alegere:
1). Beneficiar cu buget complet, cu prioritate;
2). Avans si rate pe termen scurt.
In anumite conditii, se accepta si varianta de construire prin economisire AustroBanca pentru Locuinte.

[doptg id=37]

Toate locuintele din acest program vor fi standard. Proiectele pot fi ajustate la cerere (folositi formularul de mai jos pentru a propune modificari, ajustari) inainte de a fi incheiat primul contract.

Back To Top