Realizari Austrocasa

Realizari Austrocasa

Cateva realizari Austrocasa

Case eco eficiente din lemn (41)

– Casa Turora, Miroslava, Liberi Italia, Genoa Italia, etc.

Construim case lemn la preturi imbatabile fata de concurenta si la calitate maxima. Datorita imbunatatirilor aduse permanent in fabrica la confectionarea structurilor si kiturilor de case lemn eco, precum si in santier la eficientizarea montajului, am reusit sa obtinem preturi accesibile la casele din lemn eco moderne pe care le construim la Iasi.

Pe langa faptul ca punem accent pe calitatea caselor din lemn construite la Iasi, casele eco le construim cu dotare minima cu energie regenerabila solara, deci beneficiarul unei astfel de locuinte se bucura de calitate maxima, confort excelent si economiii majore la energia termica si cea electrica.

Casa Popas Pacurari

Casa din lemn eco Tutora, Iasi

casa solara eco amicii

casa-eco-prieteni-italia

casa-eco-prieteni-italia1

Case pasive (1)

– Casa pasiva Plopeni, jud. Prahova, construita la rosu. La aceasta casa din cauza beciului pe care beneficiarul l-a dorit foarte mult sub casa, am avut probleme mari cu apa care s-a ridicat foarte mult, desi initial studiul geo nu a aratat acest lucru. In plus, anvelopa unei case cu beci este greu de izolat astfel incat aceasta casa sa devina una pasiva cu adevarat. De aceea, NU recomandam niciodata beci sub casa, decat daca exista buget ca sa se realizeze un nivel intreg, deci un subsol sau demisil complet.
Realizari Austrocasa

Case eco pasive (1)

– Casa Andre din M Kogalniceanu, Constanta.
Casa eco pasive Andre - realizari

Case din caramida (52)

– Iasi, Dobrovat, Oltenita.
casa din caramida la rosu

Bloc, Iasi

Case din cofraje de polistiren dens (11)

– Iasi, Victoria, Bucuresti, Tomesti.
casa din cofraje de polistiren

Bloc Kovaci

Back To Top