Reducerea facturilor la energie

Reducerea facturilor la energie

Energie verde

Tehnologiile care produc energie verde vin in ajutorul consumatorului prin reducerea facturilor pentru diferite utilități (electricitate, apă, încălzire) și printr-un timp de amortizare scurt. Astfel, instalarea unor panouri solare și/sau fotovoltaice devine o investiție rentabilă.

Energia solară fotovoltaică si cea eoliană reprezinta soluții viabile pentru locațiile care nu beneficiază in prezent de racordare la rețeaua naționala de electricitate, dar si pentru cei ce vor sa devină independenți din punct de vedere energetic, chiar daca locuinta lor se afla in mijlocul unui centru urban aglomerat.

In alte tari (in viitor si in Romania), printr-o legislatie corespunzatoare aceste sisteme sunt rentabile si pentru consumatorii conectati la reţeaua naţională, prin eliminarea necesitatii folosirii acumulatorilor de stocare a energiei si prin livrarea energiei direct in reteaua nationala.

Tara noastra dispune de un potential solar si eolian ridicat, deci se poate produce energie regenerabila cu eficienta foarte buna, atat la nivel industrial, cat si privat, de catre fiecare gospodar proprietar de casa sau de apartament la bloc.

Back To Top