Rezistenta la cutremur

Rezistenta la cutremur

Rezistenta la cutremur a caselor eco de la Austrocasa

Casele Austrocasa construite din lemn prelucrat si ignifugat, sunt pregatite pentru a rezista tuturor intemperiilor (cutremure, incendii, inundatii) si pentru a avea o durabilitate maxima in timp si spatiu. Lemnul de constructii este in mod gresit considerat un material mai putin rezistent decat altele, rezistenta sa in timp este de peste cateva sute de ani. Existenta unor case cu structura de lemn sau construite complet din lemn demonstreaza faptul ca aceste case au rezistenta si durabilitate foarte mari.

Lemnul de calitate, pregatit corespunzator pentru constructive este un material rezistent la apa, foc, si agenti biologici in timp ce o structura corect proiectata si montata ii asigura rezistenta la cutremur si foc.

Casele construite de noi asigura rezistenta la cutremur de pana la 9,5, siguranta şi usurinta în exploatare si întretinere, izolarea termica si fonica ireprosabila, preţul redus, durabilitatea constructiei de până la 300 de ani, garantia de 25 de ani si economiile realizate pe termen lung datorate acestor avantaje fac din casa pe structură din lemn o casă tot mai căutată în lume, astăzi ca si acum 100 de ani!

Rezistenta la foc a caselor eco de la Austrocasa

rezistenta la cutremur si la foc


Testul la foc

Back To Top