Sfaturi utile de care sa se tina cont atunci cand se realizeaza o interventie de albire a dintilor

Sfaturi utile de care sa se tina cont atunci cand se realizeaza o interventie de albire a dintilor

Albirea dintilor este una din tehnicile moderne la care poti apela in momentul in care simti ca dintii tai si-au pierdut din stralucirea de odinioara. De cele mai multe ori acest fel de probleme pot aparea ca urmare a consumului excesiv de cafea si alte bauturi precum si din cauza fumatului. Tehnica de albire a dintilor este una destul de simpla si daca vei alege metoda potrivita  nu vei mai avea apoi niciun motiv pentru care sa iti faci probleme ca lucrurile nu au decurs cum trebuiau in cazul tau.

Este insa indicat ca procedeul de albire sa se realizeze in cadrul unui cabinet specializat care sa dispuna de cea mai  buna aparatura din acest domeniu, astfel incat rezultatul final sa fie unul dintre cele mai bune si mai avantajoase pentru tine si sa nu trebuiasca apoi sa fie nevoie de o a doua procedura. Albirea dintilor in cabinet specializat va avea intotdeauna cele mai bune efecte de natura pozitiva si nu va influenta in niciun fel sanatatea ta dentara.

Cea mai simpla metoda de albire consta in aplicarea eficienta a unui gel special pe suprafata dentara pentru o perioada de 24 de ore. Activarea gelului aplicat pe dinti se va face prin intermediul unei lampi speciale. Gelul se activeaza prin intermediul luminii pe care lampa o emite, lumina cu o anumita lungime de unda, dintele fiind hidratat cu o substanta speciala astfel incat sa nu afecteze cu nimic sanatatea.

Un alt sfat deosebit de util pentru pacienti este ca mai intai va trebui sa se tina cont de procedurile ce trebuie sa se efectueze inainte precum si dupa albire, pentru ca doar asa tehnica va fi un real succes. Spre exemplu, multi dintre medicii stomatologi le recomanda ca inainte de initierea unei astfel de tehnici vor trebui sa se ia masuri destul de importante, cel putin cu 48 de ore inainte. Nu este recomandat sa se consume cafe, coca cola sau alte bauturi cu un continut destul de mare de coloranti. Si in ceea ce priveste fumatul, pacientii ar trebui sa se ingrijoreze si macar in perioada imediata realizarii procesului de albire dentara ar trebui sa se renunte, deoarece de cele mai multe ori pot aparea o anumita sensibilitate a dintilor si mai bine eviti cu brio problemele decat sa suferi mai mult apoi.

Una dintre cele mai bune clinici care se ocupa cu astfel de proceduri este clinica ArtImplant. Doar la ArtImplant.ro, in Bucuresti, pacientii vor fi mereu pe primul loc si vor beneficia de tratamente cat mai eficiente din acest domeniu precum si de atentia sporita a medicilor stomatologi.

Back To Top