Sistemul de ventilatie Terra-Air home – descriere

Sistemul de ventilatie Terra-Air home – descriere

Sistemul de ventilatie Terra-Air homeEste cunoscut faptul ca intr-o pivnita, in functie de de tipul solului, temperatura este aproape constanta tot timpul anului. Daca ne raportam la caldura verii in pivnita este racoare, iar daca ne raportam la frigul iernii acolo este suficienta caldura, astfel incat sa ne simtim bine inauntru mai ales daca avem amenajata o crama!

Daca imitam fenomenul plasand un sistem de tuburi lungi in pamnt, la o adancime de aproximativ 2m putem aduce aerul exterior la o temperatura echivalenta cu cea din pivnita. Montand la un capat a tubului un turn de absorbtie cu filtru si introducand aerul in casa prin celalalt capat vom avea permanent aer proaspat si un ambient sanatos si placut.

Pentru a realiza aceasta atmosfera cu aer de ‘zona montana’ utilizam tuburi antimicrobiene speciale, fabricate in Germania. Sistemul Terra-Air home este livrat cu garantie germana privind calitatea aerului, acesta va fi curat fara mucegai si microbi. Pentru eficienta maxima atat vara cat si iarna, este recomandat ca sistemul Terra -Air-home sa fie conectat la un sistem de ventilatie cu recuperare de caldura.

Beneficii

Sistemul de ventilatie Terra-Air homeTerra-Air-home va reduce consumul de energie la incalzire cu aproximativ 35-50 % si elimina total sau partial cheltuielile de racire. Veti avea intotdeauna aer proaspat, filtrat si temperat in locuinta sau in spatiul comercial unde va desfasurati activitatea.

Indiciu concret

Turnul de absorbtie montat intr-o curte sau gradina este un indiciu clar al existentei sistemului Terra-Air home. Altceva nu se vede nici din exterior nici din interior. Insa efectul binefacator al sistemului se simte atat vara cat si iarna.

Sursa: www.ecocald.ro – Ecocald, membru IPHA, partener Austrocasa, organizare de seminarii si cursuri Case Pasive.

Back To Top