Sondaj de opinie – Locuinta preferata

Sondaj de opinie – Locuinta preferata

Locuinta preferata

Luand in considerare tipul de izolatie si rezistenta la cutremur, intemperii si foc, daca ar fi sa va construiti acum o locuinta pe care ati prefera-o?

1. Din panouri pentru case din lemn tratat si ignifugat, ecologica, rezistenta la foc, foarte bine izolata termic si fonic, dupa tehnologie austriaca si germana?

2. Din lemn, pe cadre, foarte rezistenta la cutremur, rezistenta la foc, foarte bine izolata termic si fonic, dupa tehnologie romaneasca?

3. Din caramida (amestec ars de argila, nisip și apa), modelul clasic, rezistenta la foc, relativ bine izolata termic si fonic dar cu costuri mari?

4. Pe cadre din beton, foarte rezistenta la foc, inundatii si furtuni, rezistenta la foc, relativ bine izolata termic si fonic dar cu costuri mari?

5. Pe cadre din metal, moderna, foarte rezistenta la cutremur, foc si intemperii, foarte durabila in timp, foarte bine izolata termic si fonic.

6. Casa ultramoderam, intershimbabila, adaptabila, din structura mixta, compozita, din metal si panouri izolante, foarte bine izolata termic si fonic, foarte rezistenta la cutremur, foc si intemperii, foarte durabila in timp?

Pentru a va alege locuinta preferata va rog folositi formularul de mai jos. Daca inca nu aveti locuinta nu ezitati sa ne contactati si sa ne cereti detalii. Daca aveti deja un habitat dar acesta nu constituie locuinta preferata a dvs., noi va putem ajuta sa faceti mutarea de la apartament la casa sau de la casa actuala la una noua, moderna, foarte bine izolata termic (chiar pasiva).

Back To Top