SPERA – Speranta de vindecare

SPERA – Speranta de vindecare

SPERA – Un aparat de recuperare electro-biologică cu puls-subtil

Autor: Dr. Graham Giles, MBE

În limba latină, SPERA înseamnă Speranță. Noul dispozitiv cu puls-subtil oferă speranță de recuperare intr-o gamă largă de probleme de sănătate, inclusiv dependența de droguri, stresul traumatic și durerea cronică. Aceste condiții complexe sunt de natură electro-biologică și necesită o soluție neurologică.

Acest aparat de recuperare aplică o abordare, bazată pe dovezi, care a fost bine stabilită în cercetarea științifică și practica medicală de peste 100 de ani. Diferite remedii au devenit disponibile pe scară largă pentru a gestiona suferința umană, dar SPERA este unică în capabilitatea sa de a ușura durerea, stresul și dependența, limitând sau chiar anulând nevoia de medicamente dăunătoare.

În 1914, un fizician olandez-american a patentat un dispozitiv electro-anestezic portabil pentru utilizare în chirurgia dentară. Aparatul său se baza pe o înțelegere avansată a frecvențelor electrice, a lungimilor de undă și a formelor undei. În timp ce anesteziologia chimică a devenit mult mai familiară în cursul secolului trecut, utilizarea ameliorării durerii și stresului prin puls-subtil a fost de asemenea dezvoltată la un nivel ridicat. Nu numai că această abordare poate oferi o ușurare calmantă în timpul intervenției chirurgicale, dar oferă și anestezie fără medicamente, ceea ce, la rândul său, duce la o recuperare mai rapidă. Exemple diferite de acest gen sunt bine cunoscute, cercetate și aplicate pe scară largă în China, Franța, Rusia și SUA.

La mijlocul anilor 1970, practicanți diferiți au reușit să dezvolte această știință prin utilizarea tehnologiei informatice emergente și a componentelor electronice de ultima generație. Siguranța, eficiența și gama de tratamente au crescut, utilizând micro curenți și frecvențe similare cu cele generate natural de către creier. În publicațiile științifice, această intervenție a fost definită ca TCES (electro stimulare trans-craniană), CES (electro-stimulare cerebrală) și NET (stimulare neuro-electrică). Unii cercetători au obținut rezultate notabile în ameliorarea suferinței acute și cronice. Câteva aplicații în masă au devenit disponibile medicilor, chirurgilor și publicului larg.

În ciuda numeroaselor brevete, publicații de cercetare și rapoarte mediatice din ultimul secol, disponibilitatea dispozitivelor cu impulsuri subtile pentru ameliorarea dependențelor, durerii și stresului a fost limitată. Nici oamenii de știință și nici practicienii nu au beneficiat de accesarea globală completă a tratamentului sau de accesul la tehnologie. Un număr mare de oameni ar putea beneficia de aceste cunoștințe, dar nu sunt conștienți de faptul că există o soluție impotriva dependenței de droguri. S-a demonstrat că impulsurile subtile aplicate în mod corespunzător pot anula dependența de droguri în câteva zile, fără efecte secundare negative. Mai mult, acest tratament acționează prin stimularea echilibrului neurochimic normal în creier și prin întărirea sau restabilirea sistemului imunitar natural al organismului.

Mulți întreabă adesea: „Dacă există un astfel de tratament de succes, fără durere, holistic și dovedit – de ce nu e disponibil?” Alții care înțeleg această știință au sugerat că „o astfel de tehnologie nu poate oferi soluții neinvazive pentru o gamă de boli cronice care provin din deficitele creierului sau ale sistemului imunitar?” În cadrul consultărilor profesionale concluzia a fost că o astfel de abordare ar fi o opțiune elegantă, sigură și ieftină, ușor de utilizat în orice mediu. Există mai multe motive pentru a explica de ce dispozitivele portabile cu impulsuri subtile nu se află pe rafturile de supermarketuri sau în farmacii. Teoriile conspirative sunt ușor de imaginat, se poate specula că corporațiile doresc să-și protejeze piețele, dezvoltatorii nu doresc ca rivalii potențiali să le fure proprietatea intelectuală sau că cercetătorii doresc să-și ascundă descoperirile până când se acordă premii. Ca și în cazul altor progrese semnificative în cunoaștere, lăcomia umană este responsabilă de multele probleme create. Dispozitivele anterioare, care ar fi putut transforma radical scara și amploarea suferinței, au fost îngropate în laboratoare, în brevete uzate sau în arhive științifice.

Cu zece ani în urmă am devenit consilier principal al Agenției Naționale Antidrog (ANA) și am aderat la Consiliul Internațional pentru Alcool și Abuzuri (ICAA). De atunci am călătorit în California și Mexic pentru a primi două dispozitive care ar putea trata dependența de nicotină și alcool. Acestea au fost moștenirea unui distins chirurg scoțian. Mai târziu, familia lui mi-a permis să efectuez misiuni sociale și studii clinice cu alte 17 dispozitive, care aveau programate prescripții pentru detoxifiere. În cele din urmă, studiile oficiale au fost efectuate în Scoția, România și Kentucky, cu rezultate complet repetate. La invitația districtului de dezvoltare a zonei râului Kentucky (KRADD) am vizitat grupuri de adulți, de sex masculin și feminin, cu dependențe de droguri și alcoolice multiple. Intervențiile noastre reușite au demonstrat că diferitele prescripții de puls-subtil pot scuti beneficiarii de simptomele de sevraj și de poftele lor pe termen lung. Ne-am bucurat de o retenție de aproape 100% în tratament și de un nivel extrem de redus de recidivă.

Timp de peste cinci ani, accesul la dispozitivul respectiv a fost limitat. Nu se anticipează că alte astfel de tratamente sau studii clinice vor fi permise în viitorul apropiat. Într-adevăr, opțiunile de tratament existente au fost nedezvoltate timp de douăzeci de ani și nu oferă nici o perspectivă de prescripție pentru alte condiții neurologice. Prin urmare, am fost încurajat să extind o meta-analiză a cercetării publicate, a unui secol de brevete utilizate și a observațiilor mele din utilizarea diferitelor dispozitive disponibile. Cu sprijinul unui producător britanic de dispozitive medicale și al inginerilor de electronică a devenit fezabil să se proiecteze un nou software și un program de prescripție unică. În acest timp, un om de știință pensionat, care a pionierat această tehnologie de mulți ani și a obținut o distincție internațională în domeniu, s-a alăturat echipei noastre.

SPERA conține în prezent prescripții de șapte zile de tratament pentru detoxifiere într-o serie de afecțiuni, inclusiv ameliorarea durerii cronice, a alergiilor și a tulburărilor de alimentație. Intenția noastră este să testăm aparatul nostru generic, să publicăm concluziile noastre și să ne facem parametrii accesibili în mod deschis altor cercetători. Vom examina apoi studiile clinice pentru a dezvolta proiecte naționale pentru proiectarea sistemelor standard de tratament pentru detoxifierea și ameliorarea bolilor cronice.

În cadrul inițiativei noastre ” Highways of Health (Autostrăzi de sănătate)”, intenționăm să creăm o întreprindere socială pentru a comercializa dispozitive cu tratamente pentru condiții specifice. Acestea vor include dezintoxicarea de nicotină și alcool, ameliorarea durerii, tulburările de alimentație, stresul post-traumatic și atacurile de panică. Resursele provenite de la instrumentele de tratare unică comercializate ar fi destinate redeschiderii explorării științifice a aplicațiilor neterminate. Se propune efectuarea de cercetări și dezvoltare viitoare într-o universitate britanică de clasă mondială, cu toate eforturile depuse pentru a mări foarte mult dimensiunea și amploarea tehnologiilor cu impulsuri subtile pentru beneficiari, practicieni și oameni de știință.

În latină, „Spera” înseamnă Speranță

 • SPERA reprezintă un aparat de recuperare electro-biologică cu puls-subtil
  SPERA stimulează frecvențele precise necesare pentru refacerea neurochimiei normale
  SPERA promite recuperarea rapidă într-o gamă largă de deficiente de sănătate legate de creier
  SPERA este unic în ameliorarea măsurabilă neinvazivă a stărilor acute și cronice
  SPERA este un tratament elegant și ușor de utilizat, fără efecte secundare negative
  SPERA oferă eliberare de durere, insomnie, stres traumatic și tulburări de alimentație
  SPERA oferă o detoxifiere sigură cu niveluri ridicate de recuperare la un cost modest
  SPERA combină cercetarea științifică aplicată cu tehnologii avansate
  SPERA permite programarea individualizată a rețetelor pentru suferințele netratabile anterior
  SPERA este inovatoare în toate aspectele dezvoltării sale tehnice, clinice și etice.
  SPERA deschide calea pentru cercetători, practicieni și pacienți în căutarea Speranței.
Back To Top