Tehnologie constructii

Tehnologie constructii

Izolatii cu fibra de celuloza | Test de rezistenta la foc | Test de transfer termic comparativ


Tehnologie Austrocasa – Structura cu pereti din panouri modulare din lemn

Contrar mitului caselor din lemn prin care se afirma ca locuintele din lemn ard si scartaie, structura caselor eco din lemn AustroCASA are avantaje multiple, printre care si cel al rezistentei foarte mari la foc (lemnul prelucrat dupa tehnologie austrocasa NU arde!) si comportament exceptional la cutremur (8,5-9,5 grade, fara urmari grave dupa cutremur).
kituri de casa - tehnologie constructii case

Tehnologie noua – Structura din materiale compozite tip SmartHome, lemn si metal

Smarthome - case din lemn si otel Aceste structuri compozite din otel plus panouri ecologice si pasive din lemn si fibra de celuloza asigura locuintei o durabilitate infinit mai mare decat orice alt tip de structura din lume, si un coeficient termic de casa pasiva, care nu are nevoie de instalatie termica uzuala, sau are nevoie de un aport foarte mic de caldura iarna, deoarece locuinta este excelent izolata termic si fonic, astfel incat necesarul termic al acestei locuinte este foarte mic.

Tehnologie parteneri – Structura pe cadre din lemn ‘dublu T’

O noua tehnologie – Structura pe cadre din lemn ‘dublu T’ este de tipul cadre. Elementele structurii de rezistenta, stalpii si grinzile, sunt din lemn avand sectiunea transversala in forma de dublu T. Sectiunea dublu T se obtine prin ansamblarea a 3 lamele din lemn care au dimensiunile sectiunii transversale in raportul x-3x, unde X=50mm, 3X = 150mm. Dimensiunea de baza X=5omm este cea optima din analiza raportului intre grosimea materialului de 50mm, lemn masiv din molid sau brad alb, si rezistenta la forfecare pentru aripa libera a talpii din sectiunea dublu T, specifica materialului.
constructii case din lemn

Back To Top