Tigla metalica

Tigla metalica

Montaj profesionist tigla metalica executat de echipa Austrocasa

Din anul 2000 si pana azi, nu doar montam, ci aplicam ingineria si arta montajului pentru ca la final casa in care veti locui o viata de om sa arate superb.

[album: http://www.austrocasa.ro/ZxtZ/wp-content/plugins/dm-albums/dm-albums.php?currdir=/wp-content/uploads/dm-albums/Constructii/]

Acum, daca ati cumparat tigla de calitate buna si vreti sa o montati pe casa, aveti cateva optiuni… Prima ar fi, cea mai recomandata daca bugetul va permite, aceea de a angaja o firma serioasa care are experienta in montajul tiglei metalice.

Daca vreti insa sa faceti economie la buget, firma noastra va poate ajuta efectiv intr-o varianta reciproc avantajoasa: noi castigam pentru ca veti cumpara tigla de foarte buna calitate de la noi, iar dvs. faceti o economie de aproximativ 1000 euro.

Iata cum trebuie sa procedati:

carte montaj tigla metalica austrocasa Descarcati „Instructiunile de montaj a tiglei metalice” in format PDF.

Cititi instructiunile sau, mai bine, dati-le meseriasului care v-a montat sarpanta si astereala, daca acesta inca nu are experienta in montajul tiglei metalice. Cei mai multi dulgheri seriosi ar trebui sa fie deja instruiti in montajul tiglei metalice. Dulgherul va poate face destul de exact masuratorile pentru fiecare plan al acoperisului, indicand dimensiunile cat mai exacte ale panourilor de tigla metalica pentru acoperisul casei dvs.; la fel si cu accesoriile pentru acoperis, inclusiv sistemul de pluviale (jgheaburi si burlane).

Dupa ce aveti aceste date, puteti face comanda pentru a cumpara tigla de calitate la pret de distribuitor! Pentru a va convinge de diferenta si de raportul pret/calitate, puteti compara preturile noastre cu cele ale concurentei.

Instructiunile de montaj al tiglei metalice

Pentru a beneficia din plin de tigla metalica pe care o cumparati de la noi sau de la alti furnizori, aveti nevoie de putina expertiza. Foarte multi asa-zisi meseriasi executa asemenea lucrari „dupa ureche” si e posibil sa va deterioreze tabla pentru care platiti atatia bani. Un exemplu de greseala la montaj: montajul suruburilor oriunde si oricum sau precum la placile ondulate!

Iata cum este corect:
montaj suruburi tigla metalica

Pentru a veni in ajutorul celor care vor sa-si protejeze investitia printr-o cheltuiala minima care nu este in plus, ci e absolut necesara si binevenita, am elaborat „Instructiunile pentru un montaj profesionist al tiglei metalice” in format PDF. Este un ghid de montaj pe care ar trebui sa-l aiba oricine cumpara tabla tip tigla, fie pentru a-l urmari pe meserias si a se asigura ca nu ii strica tabla, fie chiar pentru a monta singur tigla metalica pe casa. Oricum, finalul va fi calitate si economie substantiala.

Din cuprins:
Introducere
Material
Caracteristici tehnice
Tipuri si modele
Avantaje si dezavantaje
Accesorii
Pluviale
Instructiuni de montaj


Daca doriti sa beneficiati de o reducere substantiala a cheltuielilor pentru acoperirea casei dvs. si sa achizitionati tigla de calitate la pretul de dealer si daca vreti sa montati aproape singur tigla pe casa folosind „Instructiunile de montaj al tiglei metalice” in format PDF, trebuie sa achitati echivalentul pretului instructiunilor si serviciului de consultanta in valoare de 50 lei, in contul firmei de consultanta Sc Austrocasa Srl.

SC Austrocasa Srl
RO15740333
Cont in LEI: RO66INGB5549999900667732
ING Bucuresti

Dupa ce ati achitat suma respectiva trimiteti un mesaj de confirmare accesand pagina contact. Imediat veti primi instructiunile de montaj pe e-mail, in format PDF.


Plata se poate face si online daca aveti cont la AlertPay. Stiu ca destul de multi romani folosesc PayPal, dar AlertPay are avantajul ca detine cont bancar la RAIFFEISEN BANK deci este foarte usor si ieftin de transferat bani de la procesor in contul bancar si invers.

Daca doriti sa deschideti un cont gratuit la AlertPay, e foarte simplu, dati clic aici pentru a urmari instructiunile pas cu pas.

Platiti in LEI prin AlertPay:Pentru comenzi sau detalii nu ezitati sa ne contactati!

Daca nu aveti soft-ul Acrobat Reader (PDF) il puteti instala gratuit de aici. Pe viitor poate veti avea nevoie si de fisiere arhivate de tip ZIP, asa ca le puteti descarca de aici WinZip.

Back To Top