Totul despre Predeal

Totul despre Predeal

Predealul este statiunea montana situata la cea mai mare altitudine din tara, aerul de aici fiind intr-adevar foarte bine oxigenat si ozonat, fiind locatia ideala unde sa va petreceti concediul sau cel putin un sfarsit de saptamana relaxant alaturi de cei dragi sau de grupu, de prieteni.

Predealul este locul perfect pentru cei care iubesc sporturile de iarna, beneficiind de 5 partii de schi amenajate modern si beneficiand de teleschi si telescaun. Aceste partii sunt groazave atat pentru incepatori, cat si pentru cei avansati. Daca doriti sa beneficiati de oferte de cazare la munte, nu uitati sa va interesati si de lucrurile pe care le puteti face in respectiva zona.

Daca suferiti de neurastenie sau pur si simplu doriti sa va deconectati pentru o perioada de la stresul pe care il provoaca orasul, Predealul este locul ideal unde sa va relaxati si unde sa va reincarcati bateriile. De asemenea, cei care au fost suprasolicitati, depunand un efort fizic sau intelectual prea mare, se vor recupera cu siguranta in Predeal, unde peisajele, aerul curat, mancarea si gazsdele primitoare concura la bunastarea dumneavoastra.

Aici si numarul factorilor alergeni este mai scazut, aerul este mai bine ozonat, ionizat, iar presiunea mai mica a aerului sunt ideale pentru recuperarea dumneavoastra.

Daca alegeti Predealul ca destinatie de vacanta, obiectivele turistice care va vor incanta cu siguranta sunt Manastirea Predeal, cat si cimitirul legionar care se afla in spatele acesteia. Manastirea Predeal il are drept ctitor pe Ioanichie Ieromonahul si Duhovnicul si a fost ridicata in anul 1774, terenul pe care se afla manastirea apartinand initil boierului Grigorie Buzoianu.

Alte atractii turistice care merita intr-adevar vizitate sunt vila maresalului Antonescu care se afla aproape de Cioplea, cat si Biserica Sf. Imparati Constantin si Elena. Acest lacas se afla chiar in zona centrala a statiunii.

Daca v-ati decis ca Predealul este o idee de vacanta grozava, atunci inseamna ca va aflati in cautarea unui loc de cazare, ceea ce nu este foarte greu de realizat. In Predeal exista o multme de modalitati de cazare. Numai la PredealCazare.ro veti gasi o multime de modalitati de a va caza, proprietarii unitatilor turistice de cazare publicand ofertele lor aici.

Back To Top