Un prieten, ce OM, si ce absurda e viata!

Reinviat.ro

Un prieten, ce OM, si ce absurda e viata!

Am un prieten, îl cheamă C, are 59 de ani și are o inimă mare cât universul! Recent, la câteva zile după împlinirea vârstei de 59 de ani a intrat în comă profundă, cu niște complicații bizare care i-au afectat sănătatea și i-au periclitat viața! Un om de afaceri neobosit si, mai ales, un OM extraordinar, gata să-și sacrifice viața pentru familie și gata să-și ajute mereu prietenii, atât cât poate! Și o făcea foarte bine!

Exact în momentul cand una din zbateri era spre sfârsit și un proiect promițător și real i-ar fi adus câteva milioane de euro, astfel încât viața și familia să fie libere, cel puțin din punct de vedere financiar, s-a intamplat accidentul vascular!

M-am gândit, ce rost are viața noastră, zbaterea noastră, dacă într-o zi, și încă destul de devreme, sucombăm! Ce rost mai au proiectele, ce rost mai au milioanele? Nu au nici un rost, iar singurul lucru care rămâne cu adevărat este acela care contează cel mai mult și anume, iubirea de semeni, cât de mult ți-a păsat și cat de mult ai putut ajuta pe alții! In rest goană după vânt!

Noi, prietenii lui, ne-am rugat insistent ca Dumnezeu sa îl readucă la viață! Nu știu a cui rugă a ascultat-o Dumnezeu însă, după o lună de zile de coma indusă, prietenul nostru vorbeste iarăși și își revine treptat la normal!

Bună este re-învierea unui prieten, iar esența vieții este: Dăruind vei dobândi!

Back To Top