Urmăriţi binele Cetății

Alianța Renașterea Națională

Urmăriţi binele Cetății

Scrisoare către către toţi românii prizonieri în propria țară sau plecați în pribegie departe de țară (diaspora).

Dumnezeu a fost preocupat mereu de bunul mers al cetățenilor și cetăților în care aceștia locuiau, sau locuiesc. După cum putem vedea din Ieremia, El se implică în toate domeniile vieții. Am compilat, adaptat la prezent și la locație textul din Ieremia 29.4-14.

Aşa vorbeşte Domnul oştirilor, Dumnezeul lui Israel, către toţi românii prizonieri în propria țară sau plecați în pribegie departe de țară: faceți ce trebuie făcut și veți fi binecuvântați în toate domeniile vieții:

Construcții: Zidiţi case şi locuiţi-le;

Agricultură: Sădiţi grădini şi mâncaţi din roadele lor!

Demografie: Luaţi-vă neveste şi faceţi fii şi fiice; însuraţi-vă fiii şi măritaţi-vă fetele, să facă fii şi fiice, ca să vă înmulţiţi acolo unde sunteţi, şi să nu vă împuţinaţi.

Cetățenie: Urmăriţi binele cetăţii în care v-am dus în robie şi rugaţi-vă Domnului pentru ea, pentru că fericirea voastră atârnă de fericirea ei!

Libertate: Îmi voi aduce aminte de voi şi voi împlini faţă de voi făgăduinţa Mea cea bună, aducându-vă înapoi eliberarea.

Speranță: Căci Eu ştiu gândurile pe care le am cu privire la voi, zice Domnul, gânduri de pace, şi nu de nenorocire, ca să vă dau un viitor şi o nădejde.

Rugăciune: Voi Mă veţi chema şi Eu vă voi auzi; Mă veţi ruga şi vă voi asculta.

Pasiune: Mă veţi căuta şi Mă veţi găsi, dacă Mă veţi căuta cu toată inima.

Relocare: Mă voi lăsa să fiu găsit de voi, zice Domnul, şi voi aduce înapoi pe frații voștri din diaspora; vă voi  strânge din toate neamurile şi din toate locurile în care am îngăduit să fiți împrăștiați, zice Domnul!

Condiție sine qua non: Nimic nu se întâmplă dacă noi cetățenii României, din țară și din diaspora, nu ne implicăm!

După mai bine de șapte decenii de viață, în care nu am fost nici utecist, nici membru vreunui partid, constat că, dacă vreau binele Cetății, trebuie să mă implic mai mult decât prin votul dat la alegeri!

M-am întâlnit și am stat de vorbă cu dl avocat Peter Costea, Omul care a creat ARN (Alianța Renașterea Națională). Nimic din politica din ultimii 33 de ani nu seamănă cu ceea ce își propune ARN, o formațiune conservatoare, care luptă pentru păstrarea familiei tradiționale și a valorilor milenare ale Creștinismului.

Cred că e timpul să ne implicăm fiecare din noi. Poate că e timpul să facem pentru națiunea noastră ceea ce au făcut  Avraam, Iosua, Estera, Moise, Neemia și mulți alții pentru națiunea lor?! Cred că e timpul să ne implicăm, prin vot și mai mult de atât!

Cât despre mine, eu și casa mea, vom face totul pentru a-l sluji pe Domnul și de a sprijini orice acțiune și proiect care apără cu adevărat valorile Sfintei Scripturi și ale Credinței!

Așa să ne ajute Dumnezeu!

Teodor M Muntean

Back To Top