Va invitam sa va familiarizati cu principalele metode de instalare, precum si cu zonele in care diferitele tipuri de instalari rezolva problema izolatiei termice si fonice cu fibra de celuloza a structurilor unei constructii.
Unul dintre cele mai importante aspecte ale constructiei unei case o reprezinta obtinerea unei izolari termice si fonice corespunzatoare. Alegerea atenta a produselor folosite la realizarea izolatiilor termice va spori simtitor confortul si va reduce bugetul de cheltuieli pentru energie termica iarna sau racirea locuintei vara.
Cu ajutorul unei izolatii termice optime, pierderea de caldura la constructiile vechi poate fi redusa in medie cu 50% sau chiar mai mult. De asemenea, densitatea obtinuta prin injectie este intre 40-60 kg/mc, de aproximativ trei ori mai mare decat in cazul fibrei de sticla, conferind un grad sporit de izolatie fonica.
Termo si fonoizolatia cu celuloza
Celuloza este un produs ecologic, obtinut din reciclarea hartiei, fiind aditivat cu substante eco doar pentru a deveni ignifug si a nu favoriza aparitia fungiilor si a rozatoarelor, si este folosita ca material izolator de peste 60 de ani.
Termo si fonoizolatia cu fibra de celuloza este metoda cea mai utilizata in cazul structurilor caselor ecologice din lemn, precum si a structurilor de mansarda, a zonelor de pod a caselor de lemn si metal. Injectarea la presiune a fibrei de celuloza reuseste sa rezolve si problema rigidizarii structurii in care fibra este introdusa la o presiune de 45-55kg/m3.
Beneficii: clic aici pentru a citi articolul…