Vaccinarea si tehnologia

vaccinarea

Vaccinarea si tehnologia

Vreau sa plec in vacanță la mare! Ce fac, ma vaccinez sau nu?

Calatoresc sau nu?

În contextul actual al pandemiei, mă pot bucura de viață? Pot călători? Sau fac din casa mea propriul meu hotel și mai astept putin pana trece toată vânzoleala asta mass media și dezinformarea oferita „pe tava” de către guvernele lumii, care par a fi supuse doar voinței slujitorilor celui rău?! 

 

Acest articol este tradus și compilat după un articol scris de Anthony Patch, jurnalist. Personal cred că se exagerează puțin în unele privințe, dar e bine să luăm aminte și să fim atenți la unele aspecte care sunt importante in contextul trăirii noastre astăzi! 

Anthony Patch si multi alti cercatatori lucizi, cred ca toate vaccinurile precum Pfizer-Biontech, Moderna, Innovio, Johnson&Johnson, Astra-Zeneca, cele produse in Rusia-Sputnik, sau cele produse in China, par a fi sub semnul/numarul fiarei.
De ce?

1. Conținutul vaccinurilor moderne
Pentru ca ele contin exact 18 (6+6+6) extracte genomice din retrovirusul HIV care vor pătrunde in nucleul celulei și va vor modifica ireversibil genomul.

2. Alte componente dubioase
Acest tip de vaccin conține și alte componente la fel de importante: nanodiamante, puncte cuantice, aur monoatomic, luciferaza-enzima care va va lasa tatuajul invizibil pe piele (pe frunte sau pe mana dreapta, vizibil prin smartphone, cu care vei demonstra ca esti vaccinat; patent nr. WO2020 060606 Luciferase), nanoboti și bio antene, precum și o substanta inventata de DARPA-hidrogel care transporta vectorul ARN in nucleul celulei in urma unui impuls care va fi dat prin rețeaua de internet de noua generatie (care se instaleaza acum, mai ales noaptea cand nu ai voie sa ieși din casa). Deci cei care vor lua vaccinul acum nu vor fi modificati genetic imediat, dar in momentul cand acest impuls va fi dat prin noua infrastructură de internet, modificarea genetică va fi aproape instantanee.

3. Organic sau sintetic?
Odata ce ai luat acest vaccin, nu mai faci parte din creație (organic, bazat pe Carbon, inteligenta naturala divina la origine), ci devii sintetic (bazat pe Silicon, inteligenta artificiala), un organism modificat genetic, deci nu mai ai ADN-ul original făcut de Creator, ci il vei avea pe acela creat pe calculator (pentru ca secventa de 18 inserari genetice a fost creata in silico/pe calculator folosind structura veninului de VIPERA) de programatori sub inspirația celui rău. Folosirea veninului de vipera este legata de studiile clinice asupra virusului sars-cov2 care ar provoca in cazurile grave o furtuna de citochine, iar remediul pentru aceasta, pentru a restabili echilibrul fiziologic al organismului alterat de virus, a fost găsit de cercetători in veninul unor specii de vipere! Din punct de vedere al Bibliei, te-ai lepadat, faci parte din sistemul fiarei, iar numele tau a fost șters din cartea vieții. Adica, în urma vaccinului, vei avea literalmente structura genetică a Sarpelui in celulele tale, pentru ca genomul tau va fi șters/inactivat de către ARN-ul mesager (luat de la virusul HIV) din vaccin. Deci vaccinul este ca o muscatura de vipera (nu se va implanta nici un microcip, aceasta a fost o teorie veche, când încă nu se știau multe lucruri despre nanotehnologie, biocomputing, inteligenta artificiala, smart computing, etc.).

4. Internetul lucrurilor
Prin internetul lucrurilor (IoT – Internet of Things), acest vaccin te poate conecta la o moneda digitala planetara unica, de tip blockchain, care in curand, in urma resetarii financiare globale anunțate, va înlocui toate monedele și criptomonedele actuale, deci fără acest vaccin nu mai ai cum sa cumperi sau sa vinzi, adică nu mai ai cum sa faci parte din sistem.

5. Punctele cuantice
Prin intermediul punctelor cuantice din vaccin, adica atomi fara nucleu, numai cu electroni, produși de CERN, după semnalul declansator venit de la noul sistem de internet, prin îmbinarea acestor electroni cu cei ai calculatoarelor, mințile celor care iau vaccinul vor fi conectate la realitatea virtuala a matricei sustinuta de inteligenta artificiala produsă de către computerele cuantice și D-wave legate in sistem daisy chain, adica ei vor fi „absorbiti definitiv” in sistem, fara putinta de scapare. Aceasta va marca și tranziția de la generatia 5 de internet – provizorie și declansatoare la generatia 6: internet total.

6. Preluarea controlului
Odată ce ai luat vaccinul, controlul sistemului asupra ta va fi absolut, individual, interior, exterior si irevocabil. Conștient sau nu, graba pentru vaccinare (Operation Warp Speed declanșată de administrația Trump anul trecut) vine nu din pretextul creșterii ,,numărului cazurilor”, ci din motivul ca autorul vaccinului, cel cazut, știe ca nu mai are decat puțin timp…

Pentru mai multe informații, vizitați canalul de pe youtube al lui Anthony Patch, precum si site-ul acestuia. El discuta despre vaccinuri și care ar fi numărul fiarei, structura, conceptele științifice din spatele vaccinului, care se vede ca este extrem de sofisticat și avansat.

Ce se intampla cu sondajele de opinie?

Trebuie să vă mai spun că îmi place să completez chestionare la unele sondaje pe vreo două situri unde sunt și abonat. Dar, niciodată până acum nu mi s-a întâmplat să îmi fie impuse răspunsurile. La ultimul sondaj despre covid și vaccinare, pe la mijlocul sondajului apare întrebarea: „Cum ați vrea să fie dovada vaccinării dvs.?”

Variante de răspuns:
1. Digitală, pe card.
2. Tipărită pe hârtie.
3. Ambele!!!

Deci au exclus din start posibilitatea refuzului vaccinării?!
4. Ar fi trebuit să fie: „nu ma vaccinez”, sau măcar „nu știu”… Așa că m-am oprit cu completarea chestionarului acolo!!

Concluzie

Întradevăr nanotehnologia, inteligența artificială, bio calculele (computerizarea), technologia smart, toate există, dar a presupune că acei ce se vor vaccina vor deveni sintetici și nu vor mai fi biologici, e puțin prea mult.

Personal utilizez în scopuri bune o parte din aceste tehnologii noi, cum ar fi tehnologia blockchain, tehnologia in inginerie (imprimarea 3D, robotica) și parțial nano și biotehnologia, la unele materiale de construcții, de exemplu.

Insă, trebuie să avem mai multe dovezi și detalii despre subiect ca să putem afirma cele spuse de autorul articolului revizuit. Dar, multe sunt realități vizibile deja, așa că e bine să fim precauți! Și să ne încredem puternic în Dumnezeu!

Back To Top