Vanzare fabrica de prelucrare case din lemn

Vanzare fabrica de prelucrare case din lemn

Vanzare abrica de prelucrare case si mobilier – MPO Frasin, Suceava
Proprietar: Vlad Grigoriu
500.000 eur

PREZENTARE FIRMA

Domeniul de activitate: societate comerciala creata in 2000 si activeaza in domeniul prelucrarii secundare a lemnului producind usi si ferestre din lemn triplu stratificat cu geam termopan, semifabricate pentru producerea usilor si ferestrelor, structuri pentru case tip “framing”, grinzi lamelare, mic mobilier, rulote, cu posibilitatea largirii domeniului de activitate.

Dotare imobiliara: doua hale dotate cu toate utilitatile in suprafata de 1000 mp, respectiv 700 mp in stare perfecta situate pe o suprafata de 14000 mp teren din care 10000 mp platforme betonate.

Utilitati: acces la drum european si cale ferata, trasformator propriu 400 KVA, sursa proprie de apa, centrala proprie 1 Gcal functionare automata pe rumegus, exhaustare generala, aer comprimat.

Avize: toate avizele cerute de legea romana.

Dotare: doua uscatoare de cite 80 mc fiecare, centru numeric pentru profilat usi si ferestre SINTESI capacitate 35 unitati in 8 ore, presa la rece STROMAB 200x1300x8000, presa la cald pentru panouri 2500×1250, presa pentru asamblat usi si ferestre, pendula de retezat, freza cu ax vertical, fierastrau pamblica, masina calibrat cu doi arbori, masina prelucrat pe patru fete cu 6 arbori, multilama, circular cu masa mobila, masini de rindeluit cu 1 si 2 arbori, presa imbinat in dinti, masina de scobit locasuri broasca si balamale, cabina de pulverizare, masini de mina, mijloace de incarcare, mijloc de transport 3,5 to.

Capacitate de productie: circa 500 mp timplarie ,50 mc grinzi lamelare, 350 mp panouri pentru case, 50 mc alte elemente din lemn pe luna.

Personal angajat: 15 persoane (ingineri, maistri, muncitori, pers aux.)

Back To Top