Visul de a avea o casa din lemn

Visul de a avea o casa din lemn

Vreau o casa

Cine nu isi doreste o casa? Cati dintre noi nu am visat sa avem o casa a noastra, un camin, o familie frumoasa care sa isi traiasca viata intr-o casa frumoasa, intr-un mediu sanatos? Si eu, ca si multii altii, mi-am dorit mereu o casa a mea, un loc in care sa pot locui alaturi de sotul si copilul meu, o casa pe care sa o transformam intr-un adevarat camin.

In ziua de azi, conceptul de casa are multe intelesuri… O casa poate fi construita in diferite feluri cu ajutorul firmelor specializate in constructii de case. Imi place foarte mult conceptul de casa eco, iubesc natura si tot ce este natural, fara nici un pic de “conservanti”, tocmai de aceea as alege oricand o casa construita din lemn decat una in stil obisnuit.

Visul meu de o viata este acela de a avea o casa undeva la munte, o casa construita din lemn pentru ca da acel aer de deschidere, de natural, de sanatos… Aceasta materie prima, care este mult mai ieftina decat cele standard, ofera locuintei o caldura aparte. Pe langa aceasta caracteristica, foarte importanta pentru mine, o astfel de casa are un aer aparte, arata foarte bine atat la exterior cat si la interior. Plus ca o astfel de casa este foarte calduroasa atunci cand este vreme rece, exact ceea ce avem noi nevoie.

Datorita materiei prime folosite, a lemnului mai exact, costurile de renovare, in cazul in care se intampla sa se deterioreze, sunt mult mai scaute decat in cazul unor case construite din BCA-uri sau mai stiu eu ce alte astfel de materiale “chimice”.

Visul de a avea o casa poate fi indeplinit cu usurinta atunci cand stii sa apelezi la oamenii potriviti, unii dintre acesti oameni fiind cei de la AustroCasa International, oameni specializati in astfel de case, case eco. Daca ajungi sa apelezi la ei fii sigur ca rezultatul va fi unul exceptional, chiar si costurile sunt mult mai scazute… Este suficient sa ai tu terenul pentru a-ti construi o casa a viselor, iar ei se ocupa de restul!

Back To Top