Visul de a avea o casa…

Visul de a avea o casa…

Visul de a avea o casa pe pamant

Pas cu pas… pana la realizarea visului de a avea o casa pe pamant!
Inca din copilarie… fiecare din noi ne-am creat locuri speciale unde ne simteam in siguranta si protejati de lumea zgomotoasa si aglomerata din jurul nostru. Dupa ani si ani nevoia de siguranta ramane, iar visul de avea o casa a noastra, un spatiu magic, un loc intim, cald si linistit ramane si persista in noi pana vedem acest vis implinit.

casa din lemn canadianaIn ciuda tendintei actuale de a construi la dimensiuni “mega”, noi va propunem o casuta adevarata, intima, calda, linistita si confortabila, care este si accesibila ca pret. Aceasta casa poate deveni locuinta permanenta sau casa de vacanta – o casa dorita de oricine si accesibila atat unei familii tinere, cat si unei familii cu venituri medii sau unei familii de pensionari. Ideea este de a construi o casa nu prea mare, relativ ieftina, usor de intretinut si foarte confortabila. Noi va ajutam sa aveti o astfel de casa, un bungalou Austrocasa!

Iata varianta propusa de Austrocasa, sau cum trebuie sa fie casa ta de vis…
– Terenul sa fie intr-o zona linistita, de preferat la tara, nu prea departe de oras insa, intr-o zona verde;
– Suprafata construita nu trebuie sa fie foarte mare (pentru o familie formata din 4-5 persoane ajung 120-140 mp), cu un singur nivel;
– Arhitectura: interiorul este intim, cald si prietenos, unde te vei simti relaxat si fericit, iar exteriorul este atractiv si cat mai natural, integrat in peisaj;
– Arhitectura peisagista: imprejurimile, curtea, gradina vor fi bine integrate in peisajul general, casa fiind orientata spre soare si in prezenta unor elemente decorative de gradina (spaliere, mobilier de gradina, gard din lemn sau piatra, etc.).

Cateva elemente care definesc bungaloul Austrocasa: dimensiuni, inaltime medie, veranda in fata casei, locuri discrete de depozitare, firide ascunse, dulapuri de haine integrate, podele din lemn natur, mobilier rustic, acoperis cu panta medie sau mica, pentru a facilita montarea ulterioara de vegetatie (acoperis verde) sau/si panouri fotovoltaice, turbine eoliene, etc.

Costurile intretinerii bungaloului Austrocasa sunt drastic reduse prin termoizolatia eficienta, acoperisul verde si reducerea volumului total, astfel incat locuinta este extrem de intima, confortabila si eficienta din punct de vedere al consumului de energie.

Pas cu pas…

Daca inca nu v-ati implinit visul de a avea o casa… noi va ajutam – pas cu pas – sa va construiti o casa moderna, intima, usor de intretinut si foarte confortabila. Pentru un prim contact, scrieti un mesaj mai jos, apoi va vom contacta pentru detalii.

Back To Top